LIJST RISICOPATIENTEN COVID-19

https://www.laatjevaccineren.be/covid-19-vaccinatie-voor-risicopatiënten


Via deze link krijgt u meer informatie over wie in aanmerking komt voor vervroegde vaccinatie tegen COVID19. Dit is steeds en enkel omwille van medische redenen. Wij hebben geen invloed op deze richtlijnen. Wij kunnen niemand onterecht toevoegen aan de lijst.


Deze lijsten zijn opgemaakt door de ziekenfondsen en het kankerregister. Indien u medicatie neemt voor een ziekte die vermeld wordt op de lijst, wordt u automatisch toegevoegd door uw ziekenfonds. U hoeft ons hiervoor NIET te bellen. Ook mensen met een diagnose van kanker de laatste vijf jaar worden automatisch toegevoegd via het kankerregister.


U kunt de lijst raadpleging via www.myhealthviewer.be. Indien u dit gecontroleerd heeft, en NIET op de lijst staat, maar denkt dat dit WEL zo zou moeten zijn: gelieve ons hierover te bellen. VACCINATIECENTRUM

De vaccinaties voor de inwoners van Lebbeke gaan door in de sporthal van Appels. U zal een brief/e-mail/SMS ontvangen van de Vlaamse Overheid met de datum en het uur wanneer u verwacht wordt. Gelieve STEEDS UW AFSPRAAK TE BEVESTIGEN indien u een vaccin wenst. Indien u niet tijdig bevestigt, wordt uw afspraak geannuleerd en krijgt u pas een nieuwe oproep eens de volledige bevolking aan de beurt is geweest. Wij hebben hier geen invloed op en kunnen u dus niet vroeger terug in de wachtrij laten toevoegen. Een afspraak verplaatsen of annuleren kan volgens de richtlijnen die vermeldt zijn in uw brief.


Meer info vindt u via onderstaande link:

https://www.eerstelijnszone.be/vaccinatiecampagne-eerstelijnszone-denderRESERVELIJST VACCINATIECENTRUM 


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxnOgF2j59cm0x8iDgeEIsCUyFWFffHOkCT8177pa7qN-zmA/viewform


Via deze link kan u zich inschrijven om op de reservelijst te komen, indien er een vaccin over is kan u hiervoor last minute opgeroepen worden. U kan zich ook aanmelden via Qvax.