In vakantieperiodes zal het secretariaat wegens verlof enkel in de voormiddag open zijn. In de namiddag kan u de praktijk bereiken op het gsmnummer dat u meegedeeld wordt op de voicemail. Gelieve enkel te bellen voor dringende zaken.Dr. Vandeweghe is met pensioen vanaf 1 januari 2022. 


Dr. Courtens en Dr. Himschoot zijn fiere ouders geworden van Gaston! Dr. Courtens is met zwangerschapsverlof tot augustus 2024.

VANAF 6 APRIL 2019 VERANDERT HET WACHTDIENSTSYSTEEM VOOR DE REGIO LEBBEKE-DENDERBELLE


IN GEVAL VAN DRINGENDE MEDISCHE PROBLEMEN:

VANAF VRIJDAGAVOND 19 uur TOT MAANDAGMORGEN 8uur kan u terecht in de Huisartsenwachtpost VEHAMED te Kroonveldlaan 40D, Dendermonde. U dient een afspraak te maken via 052 730 100.

Op weekavonden kan u terecht bij een lokale huisarts van wacht via hetzelfde nummer of 052 22 66 00. Wij vragen u met aandrang om op weekdagen overdag de wachtdienst niet te overbelasten. Wanneer u via internet geen afspraak meer kan inboeken voor een acuut probleem, neem dan aub contact op met het secretariaat. Wij zoeken voor u een gepaste oplossing. Dringende problemen lossen wij zeker en vast de dag zelf op.