Vanaf 1 oktober werken we tijdelijk op twee locaties, in afwachting van onze nieuwe praktijk!


Dr. Callebaut werkt op donderdagvoormiddag te Stationsstraat 3. De andere momenten werkt hij te Kouterbaan 10.

Dr. Courtens werkt op maandag (hele dag) en vrijdagvoormiddag te Stationsstraat 3. De andere momenten werkt zij te Kouterbaan 10.

Dr. Pauwels werkt op donderdagavond te Stationsstraat 3; verder werkt zij telkens te Kouterbaan 10.

Dr. Podevyn werkt steeds te Stationsstraat 3.

Dr. Vandriessche en Dr. Desmet werken afwisselend in de Kouterbaan en de Stationsstraat. Let goed op bij het maken van uw afspraak!


Gelieve huisbezoeken VOOR tien uur 's ochtends aan te vragen. Nadien wordt de planning opgemaakt en kunnen wij voor niet-dringende zaken niet garanderen dezelfde dag nog op huisbezoek te kunnen komen. 

Gelieve voor pre-operatieve onderzoeken met ECG, uitstrijkjes in kader van baarmoederhalskankerscreening, verzekeringsonderzoeken en onderzoeken in kader van aanvraag invaliditeit naar de praktijk te bellen. Wij voorzien hiervoor meer tijd per afspraak.

Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot vrijdag van kwart voor acht 's ochtends tot 19 uur 's avonds. Op drukke momenten kan het zijn dat u een wachttoon te horen krijgt. Blijf aan de lijn, bel na enkele minuten eens terug of maak een afspraak via internet. Tijdens verlofperiodes of bij opleidingen is het secretariaat enkel in de voormiddag bereikbaar.